BOOKING

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Za turiste - avanturiste

Izlete po svom izboru možete rezervirati i unaprijed:
e-mail: almissa-larus@galeb.hr
tel.: 00385 21 864 596

FREE CLIMBING


Omiš je grad kojeg s tri strane štite impresivne planine i kao takav predstavlja savršeno mjesto za slobodno penjanje, koje pruža istinski doživljaj prirode i slobode.
Brojka od preko 40 smjerova na ukupno 7 penjališta jamči zanimljiv i uzbudljiv penjački odmor. Težine smjerova u rasponu su od najlakših, početničkih do najtežih ( u penjačkom žargonu „projekti“ ).

CANYONING


Probijajući se kroz vapnenački kanjon rijeka Cetina je stvorila čudesne oblike i izgradila korito puno prirodnih ljepota: visoke litice (180 m), podzemni tuneli, slapovi, jezera te više od 50 m visoki vodopad Gubavica. U najužem dijelu kanjona rijeke Cetine, uzvodno od hidroelektrane Kraljevac, idealan je krajobraz za canyoning.

Za one koji žele više adrenalina organiziramo i ekstremni canyoning, koji uz standardni canyoning obuhvaća i spuštanje niz vodopad Gubavica na rijeci Cetini uz korištenje profesionalne alpinističke opreme i uz pratnju iskusnih instruktora.

RAFTING

Rafting na rijeci Cetini traje oko 4 sata na 9 km dugom dijelu rijeke od sela Penšići do izletišta Radmanove Mlinice.
Na Cetini vas očekuju lagani i umjereni brzaci, bistra duboka jezera kao stvorena za kupanje, bujnom vegetacijom obrasle obale koje na nekoliko mjesta tvore „tunele“ od grana, impresivne stijene, spilje....

TREKKING

Uz obalu mora, uz rijeku, po popularnim, ali i zaboravljenim planinskim putevima mogućnosti za trekking je bezbroj.
Svaka nova staza otkriti će vam neku novu omišku priču, o ribarstvu, povijesti vađenja pijeska na Cetini, o gusarima i veličanstvenosti njihovih utvrda, o bogatstvu biljnog i životinjskog svijeta kanjona Cetine........i prije nego se vratite na cilj već ćete biti od glave do pete zaljubljeni u Omiš.