BOOKING

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Dalmacija

Želite li svoj odmor provesti na mjestu gdje istodobno možete uživati u bogatoj kulturnoj baštini, očuvanoj prirodi i izvrsnoj gastronomskoj ponudi? Ako je odgovor potvrdan, pravo mjesto za vaš odmor je upravo Dalmacija.

U Dalmaciji ćete pronaći skrivene uvale i plaže, pitoreskne gradiće, bogatu povijest, a ako zagrebete malo dublje i odete do Dalmatinske zagore, možete i sami isprobati kako se nekada živjelo u Dalmaciji. Lokalno stanovništvo osvojit će vas svojom otvorenošću i sigurno nagovoriti da ponovno dođete u lijepu Dalmaciju.

Dalmacija je poznata i po brojnim mogućnostima aktivnog odmora, pa nas tako posjećuju brojni planinari (planine kao što su Mosor i Omiška Dinara pružaju jedinstven pogled na more, otoke i kanjon rijeke Cetine), veslači, posebno ljubitelji raftinga i biciklisti. Zahvaljujući mnoštvu malih mirnih gradića, kakav je i Omiš, Dalmacija je omiljeno mjesto za obiteljski odmor, a smještaj za obitelj možete potražiti u mobilnim kućicama u kampu Galeb, smještenima direktno uz pješčanu plažu.

Kamp Galeb idealna je polazna točka za istraživanje ljepota Dalmacije, počevši od Omiša, grada gusara. Rado ćemo vam pomoći u organiziranju izleta na otoke Brač i Hvar, u Split, Trogir ili Dubrovnik, u nacionalni park Krka, na obiteljska poljoprivredna gospodarstva u zaleđu Dalmacije itd.