BOOKING

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Opći uvjeti

1. DOLASCI I ODLASCI

Mobilne kućice

Check –in: od 16 h/ Check-out: do 9 h

Kasniji dolazak: rezervirana mobilna kućica čuvat će se do 24:00 h istog dana.

Raniji odlazak: gost je obvezan platiti iznos za cijeli period rezervacije.
Kasniji odlazak: za zadržavanje u kućici nakon 9h na dan odlaska zaračunava se još jedan dan boravka.
Gost je odgovoran za sva oštećenja mobilne kućice i pripadajućeg inventara uzrokovana nepažnjom. Savjetujemo gostima da pri dolasku pregledaju inventar prema popisu dostupnom u mobilnoj kućici, jer će se goste smatrati odgovornima za sav inventar koji nedostaje prilikom odjave iz kućice.

Kamp parcele

Dolazak: od 12 h / Odlazak: do 12 h

Kasniji dolazak: rezervirana parcela čuvat će se do 12 h slijedećeg dana, a naplaćuje se od rezerviranog dana dolaska.

Raniji odlazak: gost je obvezan platiti iznos za cijeli period rezervacije.
(U slučaju kasnijeg dolaska ili ranijeg odlaska nego što je rezervirano, naplaćuje se cijena nenastanjene parcele.)
Kasniji odlazak: za zadržavanje na parceli nakon 12h na dan odlaska zaračunava se još jedan dan boravka.
Smještajna jedinica mora biti ostavljena čista i uredna.

2. REZERVACIJA


Rezervacija mobilne kućice ili kamp parcele može se izvršiti putem e-maila ili direktno putem on-line booking sustava. Na primljeni upit gostu će u najkraćem mogućem roku biti poslana ponuda sukladno s raspoloživim kapacitetima.

Mobilne kućice: Rezervacija se potvrđuje nakon što kamp primi predujam od 30% od ukupne vrijednosti rezervacije. Iznos može biti uplaćen putem bankovnog transfera ili direktno na internetu, kod rezervacija koje se rade preko on-line booking sustava. Rezervacija određenog broja kućice naplaćuje se 100 Eur. 

Kamp parcele: Za rezervaciju određene zone u kampu gosti plaćaju naknadu za rezervaciju od 20 Eur ili 50 Eur ovisno o odabranoj zoni. Za rezervaciju određenog broja parcele naknada iznosi dodatnih 30 Eur. Naknada se plaća putem bankovnog transfera. Rezervacija određenog broja parcele moguća je samo putem e-maila. Kod rezervacija putem on-line booking sustava potrebno je uplatiti predujam od 10% od ukupnog iznosa rezervacije (uključujući naknadu za rezervaciju), koja se može platiti direktno na internetu, ili putem bankovnog transfera. Ako akontacija odnosno rezervacijska pristojba nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom i otkazuje se.
Potvrda rezervacije uključuje prihvaćanje općih uvjeta od strane gosta.

3. IZMJENA I PONIŠTENJE REZERVACIJE

Rezervaciju možete besplatno otkazati ili izmijeniti do 14 dana prije dolaska. Nakon toga ili u slučaju nedolaska bez prethodnog otkaza rezervacije, objekt zadržava puni iznos uplaćenog avansa ili će se Vaša kreditna kartica teretiti za cijeli iznos rezerviranog boravka. U slučaju ranijeg odlaska, naplatit će se puni iznos prvog neiskorištenog noćenja po smještajnoj jedinici.
 

4. UVJETI KAMPA


U cijenu parcele uključeno je korištenje struje, korištenje vode ovisno o Zoni, te korištenje sanitarnih čvorova.

U cijenu mobilne kućice uključen je maksimalan broj osoba naveden u cjeniku, dodatne osobe nisu uključene u cijenu. Najam mobilne kućice uključuje: posteljinu i ručnike (mijenjanje osmi dan), pribor za jelo i kuhanje, animaciju, upotrebu klima uređaja, te utrošak struje i vode. Sve mobilne kućice imaju: hladnjak, štednjak, sat TV, klima uređaj i garnituru za sjedenje na terasi.

Eventualnim posjetiteljima naših gostiju, odnosno dnevnim gostima, boravak u kampu moguć je od 7 do 23 h uz obveznu prijavu na recepciji i plaćanje ulaza u kamp prema cjeniku.
Neprijavljene osobe zatečene u kampu plaćaju naknadu u visini od 1.000,00 EUR.
Kućni ljubimci dozvoljeni su samo uz prethodno odobrenje, te uz plaćanje cijene prema službenom cjeniku. Za vrijeme boravka u kampu kućne ljubimce treba držati na uzici. 
Ulaskom u kamp gost potvrđuje suglasnost o poznavanju i poštivanju kućnog reda.

5. PLAĆANJE


Plaćanje se može obaviti u gotovini ili karticama (MasterCard, Visa, Maestro, Diners, Amex). Plaćanje je moguće između 7:00 i 21:00 h na recepciji kampa. U zimskim mjesecima recepcija je otvorena za plaćanje između 8:00 i 12:00 h.

6. OSIGURANJE


Uprava neće snositi odgovornost u slučaju krađa, nezgode ili oštećenja na imovini ili osobama niti će preuzeti odgovornost za štete nastale uslijed grmljavine, tuče, oborenih stabala i grana , bolesti, uključujući bolesti biljaka, epidemija, požara, prirodnih katastrofa i sl.
Gostima se savjetuje da, kod osiguravajuće kuće prema vlastitom izboru, osiguraju svoju imovinu od mogućih rizika boravka u kampu.