BOOKING

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Opći uvjeti

1. DOLASCI I ODLASCI

Mobilne kućice

Check –in: od 16 h/ Check-out: do 9 h

Kasniji dolazak: rezervirana mobilna kućica čuvat će se do 24:00 h istog dana.

Raniji odlazak: gost je obvezan platiti iznos za cijeli period rezervacije.
Kasniji odlazak: za zadržavanje u kućici nakon 9h na dan odlaska zaračunava se još jedan dan boravka.
Gost je odgovoran za sva oštećenja mobilne kućice i pripadajućeg inventara uzrokovana nepažnjom. Savjetujemo gostima da pri dolasku pregledaju inventar prema popisu dostupnom u mobilnoj kućici, jer će se goste smatrati odgovornima za sav inventar koji nedostaje prilikom odjave iz kućice.

Kamp parcele

Dolazak: od 12 h / Odlazak: do 12 h

Kasniji dolazak: rezervirana parcela čuvat će se do 12 h slijedećeg dana, a naplaćuje se od rezerviranog dana dolaska.

Raniji odlazak: gost je obvezan platiti iznos za cijeli period rezervacije.
(U slučaju kasnijeg dolaska ili ranijeg odlaska nego što je rezervirano, naplaćuje se cijena nenastanjene parcele.)
Kasniji odlazak: za zadržavanje na parceli nakon 12h na dan odlaska zaračunava se još jedan dan boravka.
Smještajna jedinica mora biti ostavljena čista i uredna.

2. REZERVACIJA


Rezervacija mobilne kućice ili kamp parcele može se izvršiti putem e-maila ili direktno putem on-line booking sustava. Na primljeni upit gostu će u najkraćem mogućem roku biti poslana ponuda sukladno s raspoloživim kapacitetima.

Mobilne kućice: Rezervacija se potvrđuje nakon što kamp primi predujam od 30% od ukupne vrijednosti rezervacije. Iznos može biti uplaćen putem bankovnog transfera ili direktno na internetu, kod rezervacija koje se rade preko on-line booking sustava. Rezervacija određenog broja kućice naplaćuje se 50 Eur. 

Kamp parcele: Za rezervaciju određene zone u kampu gosti plaćaju naknadu za rezervaciju od 20 Eur. Za rezervaciju određenog broja parcele naknada iznosi 50 Eur. Naknada se plaća putem bankovnog transfera. Rezervacija određenog broja parcele moguća je samo putem e-maila. Kod rezervacija putem on-line booking sustava potrebno je uplatiti predujam od 10% od ukupnog iznosa rezervacije (uključujući naknadu za rezervaciju), koja se može platiti direktno na internetu, ili putem bankovnog transfera. Ako akontacija odnosno rezervacijska pristojba nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom i otkazuje se.
Potvrda rezervacije uključuje prihvaćanje općih uvjeta od strane gosta.

3. IZMJENA I PONIŠTENJE REZERVACIJE

Rezervaciju možete besplatno otkazati ili izmijeniti do 14 dana prije dolaska. Nakon toga ili u slučaju nedolaska bez prethodnog otkaza rezervacije, objekt zadržava puni iznos uplaćenog avansa ili će se Vaša kreditna kartica teretiti za cijeli iznos rezerviranog boravka. U slučaju ranijeg odlaska, naplatit će se puni iznos prvog neiskorištenog noćenja po smještajnoj jedinici.

4. UVJETI KAMPA


U cijenu parcele uključeno je korištenje struje, korištenje vode ovisno o Zoni, te korištenje sanitarnih čvorova.

U cijenu mobilne kućice uključen je maksimalan broj osoba naveden u cjeniku, dodatne osobe nisu uključene u cijenu. Najam mobilne kućice uključuje: posteljinu i ručnike (mijenjanje osmi dan), pribor za jelo i kuhanje, animaciju, upotrebu klima uređaja, te utrošak struje i vode. Sve mobilne kućice imaju: hladnjak, štednjak, sat TV, klima uređaj i garnituru za sjedenje na terasi.

Eventualnim posjetiteljima naših gostiju, odnosno dnevnim gostima, boravak u kampu moguć je od 7 do 23 h uz obveznu prijavu na recepciji i plaćanje ulaza u kamp prema cjeniku.
Neprijavljene osobe zatečene u kampu plaćaju naknadu u visini od 1.000,00 EUR.
Kućni ljubimci dozvoljeni su samo uz prethodno odobrenje, te uz plaćanje cijene prema službenom cjeniku. Za vrijeme boravka u kampu kućne ljubimce treba držati na uzici. 
Ulaskom u kamp gost potvrđuje suglasnost o poznavanju i poštivanju kućnog reda.

5. PLAĆANJE


Plaćanje se može obaviti u gotovini ili karticama (MasterCard, Visa, Maestro, Diners, Amex). Plaćanje je moguće između 7:00 i 21:00 h na recepciji kampa. U zimskim mjesecima recepcija je otvorena za plaćanje između 8:00 i 12:00 h.

6. OSIGURANJE


Uprava neće snositi odgovornost u slučaju krađa, nezgode ili oštećenja na imovini ili osobama niti će preuzeti odgovornost za štete nastale uslijed grmljavine, tuče, oborenih stabala i grana , bolesti, uključujući bolesti biljaka, epidemija, požara, prirodnih katastrofa i sl.
Gostima se savjetuje da, kod osiguravajuće kuće prema vlastitom izboru, osiguraju svoju imovinu od mogućih rizika boravka u kampu.