BOOKING

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Kamp Galeb

Kamp Galeb smješten je na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more. Udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita.
Kamp je iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora, te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. Uz to, sportski tereni, prijateljsko osoblje i bogata gastronomska ponuda savršena su kombinacija za opuštanje i zabavu. Pozicija kampa idealna je za jednodnevne izlete u Dubrovnik i Međugorje. Iskoristite agenciju na recepciji za organiziranje jednodnevnih izleta u okolne gradove i na otoke, te rafting, canyoning, planinarenje...
 
Ponosni smo što nosimo oznaku Ecocamping, koju smo dobili zahvaljujući našim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode te sigurnosti i kvaliteti kampiranja.
Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.
 

ZANIMLJIVOSTI O KAMPU

  • Kamp Ribnjak, današnji kamp Galeb otvoren je 1974. god.
  • Ime Ribnjak dobio je  jer se na ovoj jedinstvenoj lokaciji, na kojoj se miješa morska i riječna voda, u XIX. st. nalazio ribnjak grofa Kulmera – poznat po bogatoj raznovrsnosti biljnog i životinjskog svijeta.
  • Kamp je preimenovan u Galeb kad ga je Galeb d.d., dalmatinska trikotaža, 2000 god. uzela u koncesiju od Grada Omiša na 20 godina.
  • Restoran Brguja služio je kao atelje poznatog hrvatskog slikara Joke Kneževića.