BOOKING

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Mobilne kućice

Mobilne kućice uz more!
Kamp Galeb proteže se duž očaravajuće pješčane plaže, nadomak pitoresknog gradića Omiša.
Sve naše mobilne kućice nalaze se unutar 100 m od plaže, među stablima topole i jablana. Izaberite između vrhunske lokacije Sunshine kućica direktno uz plažu, ugodne hladovine Relax ili Relax Premium kućica u 2. redu ili privatnosti Relax kućica u 3. redu. A na samo 100 m od plaže nalaze se kvadraturom nešto manje, ali ništa manjeprivlačne kućice Relax Nord 4+2.
 
Ostavite iza sebe brige oko parkinga, prelaska ceste, pretrpanih plaža...ovi problemi u kampu ne postoje. Zamislite kako se opuštate u vlastitoj masažnoj kadi i promatrate odsjaj sunca na morskoj površini, a nakon toga uživate u zalasku sunca dok jedete večeru sa svojom obitelji na prostranoj terasi mobilne kućice. Nije li to idealna kombinacija luksuznog smještaja i prirodnih ljepota? Dopustite djeci da uživaju u našem jako plitkom moru i priuštite im sate zabave u „ogromnom pješčaniku“ dok ih bezbrižno promatrate sa terase ili ih povjerite našem animacijskom timu i iskoristite toliko potrebno vrijeme za sebe. Stvorite uspomene kojih ćete se rado sjećati cijeli život.
Isprobajte rafting, zipline, penjanje, mountain biking, windsurfing, canyoning, posjetite otoke i okolne gradove...ili se opustite , zatvorite oči na plaži okupanoj suncem i slušajte pjesmu cvrčaka... ZASLUŽILI STE!

Ukoliko niste sigurni koji tip kućice izabrati, rado ćemo vam pomoći pronaći smještaj baš za vašu obitelj. Obratite nam se na camp.galeb@rudan.com

 
Pogledajte i našu virtualnu turu
 

Mobilna kućica Sunshine Premium Whirlpool 6+2

 
• 40m2
• Direktno na pješčanoj plaži
• 3 sobe + 2 kupaonice
• Masažna kada na terasi

Mobilna kućica Relax Premium Whirlpool 6+2